Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

ölçün ve sertifikasyonlara orantılı olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri selen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda belirli standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın ve ivedi hâlet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu sektör bazı modellerde normal kapı koluna misil. 

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya yakın kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en mutabık hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

önemli ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yangın merdiven Yangın Çıkış Kapısı bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Report this wiki page